Håndfarvet garn

Her finder du skønne farver på basen:

Soft and Silky Merino

Kvaliteten består af 70% superwash merino og 30% silke.

Silken i garnet gør det superblødt og giver en flot, nærmest skindende effekt. Det er en virkelig lækker garn at arbejde med. Dens blødhed gør den helt perfekt til fx babystrik eller til personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 400m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Pure merino

Kvaliteten består af 100 % superwash merino

Her får du en rigtig lækker merino, der er virkelig blød og behagelig. Farvespillet på denne kvalitet fremstår flot og tydeligt. Også denne kvalitet egent sig rigtig godt til fx babystrik eller personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 400m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Pure merino DK

Kvaliteten består af 100 % superwash merino

Her får du en rigtig lækker merino i en tykkere kvalitet end ‘Pure merino’. Den er  blød og lækker som den tynde kvalitet, og kan med fordel anvendes i stedet for at strikke to tråde sammen i opskrifter der ellers foreslår det – fx til ‘Knuds sweater’, ‘Matteos sweater’ eller ‘Pilu-sættet’.  Denne kvalitet egent sig rigtig godt til fx babystrik eller personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 4 – 5 mm

Løbelængde: 225 m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Kid mohair

Kvaliteten består af 72% kid mohair og 28 % silke

Her er en virkelig lækker mohairtråd, der er både blød, behagelig og nem at arbejde med.  Den kan både strikkes som følgetråd, eller den kan strikkes ‘alene’ med  to –  eller flere –  tråde sammen.

Vi forsøger at farve vores ‘ kid mohair’så de alle passer godt i farven, til en eller flere af farverne i garnet ‘Soft and silke merino’, ‘Pure merino’ og ‘Pure merino DK’.

Anbefalede pinde alene: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 420  m /50 g

Her finder du skønne farver på basen:

Chunky mohair

Kvaliteten består af 78%  kid mohair, 13% merino (non superwash) og 9% nylon

Her får du den lækreste, tykke mohairtråd. Den er let og virkelig fluffy. Den kan med fordel erstatte flere tråde sammen, i opskrifter der anbefaler 3 tråde tynd mohair sammen. Og den kan også fint strikkes sammen med fx en eller to tråde merino, fx i en ‘Hindbærsweater’ til både børn og voksne.

Anbefalede pinde alene: 6 – 10 mm

Løbelængde: 200  m / 100 g

Her finder du skønne farver af på basen:

Cashmere Wool

Kvaliteten består af 70% superwash Leicester wool og 20% silke og 10% Cashmere

Her får du et utrolig dejlig blødt og lækkert garn, takket være cashmeren. Silken i garnet gør garnet ekstra blød og giver en fin, skinnende effekt. Brug fx Cashmere wool til et tørklæde. Garnet er en smule langhåret, og anbefales derfor ikke til babystrik.

Anbefalede pinde: 2,5 – 3 mm

Løbelængde:m 400 m / 100 g

Her finder du skønne farver af på basen:

Yak Single Lace

Kvaliteten består af 65% superwash merino og 20% silke, 15% Yak

Her får du en virkelig bød og lækker garn., Silken gør det skinende, virkelig blødt og behageligt at have på. Garnet kan med fordel anvendes som følgetråd istedet for en mohairtråd.

Anbefalede pinde: 2 – 3 mm

Løbelængde: 800 m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Cotton-merino

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kvaliteten består af 50% superwash merino og 50% bomuld

Her får du et rigtig godt sommergarn. Det er blødt og behageligt at have på. Garnet passer perfekt til fx en ‘Elinas ballerina’

Anbefalede pinde: 3,5 – 5 mm

Løbelængde: 210 m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Alpaca Silk

Kvaliteten består af 80% Superfine alpaca og 20% silk

Her får du en lækker, blød alpaca. Silken gør det ekstra blødt og behageligt. Garnet passer perfekt til fx en ‘Samuels bluse/cardigan’ eller ‘Bellas sommertop’.

Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm

Løbelængde: 262 m / 100 g

Alt garn er håndfarvet med syrefarver. Processen er gjort så bæredygtigt som muligt. Eksempelvis anvendes kun regnvand, og alt eventuelt overskudsfarve genbruges, ved en anden farvning. Alle indfatninger er unikke og håndfarvet i ganske små portioner. Ingen fed vil være fuldkommen ens. Ligesom at farvenuancerne kan variere lidt på den samme farve, ved hver indfarvning. Vi forsøger at finde de fed der matcher bedst sammen ved køb af flere fed i samme farve – og de vil altid komme fra samme indfarvning.

Denne side bruger cookies.   Læs mere her