Håndfarvet garn

Alt garn er håndfarvet med syrefarver. Processen er gjort så bæredygtigt som muligt. Eksempelvis anvendes kun regnvand, og alt eventuelt overskudsfarve genbruges, ved en anden farvning. Alle indfatninger er unikke og håndfarvet i ganske små portioner. Ingen fed vil være fuldkommen ens. Ligesom at farvenuancerne kan variere lidt på den samme farve, ved hver indfarvning. Vi forsøger at finde de fed der matcher bedst sammen ved køb af flere fed i samme farve – og de vil altid komme fra samme indfarvning.

Her finder du skønne farver på basen:

Soft and Silky Merino

Kvaliteten består af 70% superwash merino og 30% silke.

Silken i garnet gør det superblødt og giver en flot, nærmest skindende effekt. Det er en virkelig lækker garn at arbejde med. Dens blødhed gør den helt perfekt til fx babystrik eller til personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 400m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Pure merino

Kvaliteten består af 100 % superwash merino

Her får du en rigtig lækker merino, der er virkelig blød og behagelig. Farvespillet på denne kvalitet fremstår flot og tydeligt. Også denne kvalitet egent sig rigtig godt til fx babystrik eller personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 400m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Pure merino DK

Kvaliteten består af 100 % superwash merino

Her får du en rigtig lækker merino i en tykkere kvalitet end ‘Pure merino’. Den er  blød og lækker som den tynde kvalitet, og kan med fordel anvendes i stedet for at strikke to tråde sammen i opskrifter der ellers foreslår det – fx til ‘Knuds sweater’, ‘Matteos sweater’ eller ‘Pilu-sættet’.  Denne kvalitet egent sig rigtig godt til fx babystrik eller personer der ønsker noget helt kradsfrit.

Anbefalede pinde: 4 – 5 mm

Løbelængde: 225 m / 100 g

Her finder du skønne farver på basen:

Kid mohair

Kvaliteten består af 56% superwash merino og 44% kid mohair

Her er en virkelig lækker mohairtråd, der er både blød, behagelig og nem at arbejde med.  Den kan både strikkes som følgetråd, eller den kan strikkes ‘alene’ med  to –  eller flere –  tråde sammen.

Vi forsøger at farve vores ‘ kid mohair’så de alle passer godt i farven, til en eller flere af farverne i garnet ‘Soft and silke merino’, ‘Pure merino’ og ‘Pure merino DK’.

Anbefalede pinde alene: 3 – 3,5 mm

Løbelængde: 420  m /50 g

Her finder du skønne farver på basen:

Chunky mohair

Kvaliteten består af 78%  kid mohair, 13% merino (non superwash) og 9% nylon

Her får du den lækreste, tykke mohairtråd. Den er let og virkelig fluffy. Den kan med fordel erstatte flere tråde sammen, i opskrifter der anbefaler 3 tråde tynd mohair sammen. Og den kan også fint strikkes sammen med fx en eller to tråde merino, fx i en ‘Hindbærsweater’ til både børn og voksne.

Anbefalede pinde alene: 6 – 10 mm

Løbelængde: 200  m / 100 g

Her finder du skønne farver af på basen:

Sock Yarn

Kvaliteten består af 80% superwash merino og 20% nylon

Her får du et utrolig  dejligt strømpegarn. Nylonen i garnet gør det ekstra slidstærkt, og merinoen gør det blødt og behageligt at have på. Garnet kan også med fordel anvendes til fx børnetøjet eller andet der skal kunne holde til lidt ekstra slid.

Anbefalede pinde: 3 – 4 mm

Løbelængde: 365 m / 100 g

Denne side bruger cookies.   Læs mere her